Szabályzatok.hu

https://szabalyzatok.hu

Az ETK zRt. Főoldalának cseréje után megnéztük egy társoldalát milyen lehetőségeket látunk annak felújításában. A Szabályozási Tudástár egy dokumentum sablon csomag, melyet vállalatok és civil szervezet használhatnak fel arra, hogy saját szabályzataikat készíthessék el, megspórolva ezzel külön szakértelmet kívánó munka nagy részét. Az oldalon egy felhasználói rendszer működik, ami bejelentkezés és a szolgáltatás csomag megvásárlása után tölthetőek le. Így egy kvázi webalkalmazást fejlesztettünk ki a szabályzatok letöltéséhez.

Joomla! (ingyenes) - Ingyenes sablonnal

Szabályzási Katalógus

A webalkalmazás központi eleme a szabályzati katalógus. A korábban nehezen behatárolható dokumentummennyiséget átértékeltük, megkerestük a megfelelő “tálalási módszert”, letisztítottuk a redundáns elemektől, hogy csak jól áttekinthető lényeg maradjon.

Dokumentum letöltés

Weboldal funkció bemutatása

A szabályzati mintákat a háttérben egy fájl letöltési modul kezeli, amelyet az oldal szerkesztői már jól ismertek így ennek a cseréje helyett, inkább ennek a frissítése mellett döntöttünk. A letöltés kezelő felelős azért, hogy letöltést csak az arra jogosult kezdeményezhet.

Online megrendelőlap

Weboldal funkció bemutatása

A korábbi offline megrendelési mechanizmust egy online űrlapos módszerrel egészítettük ki, lévén, hogy egy teljes webshop modul bevezetése nem volt ésszerű. A megrendelés így könnyű lett felhasználói és fejlesztői értelemben is.