SOL Smart Home

https://solsmarthome.com

A SOL Smart Home egy magyar startup cég, ami légfrissítő termékek értékesítésével foglalkozik. Weboldala 2018-ban készült egy nagyobb projekt keretében. Több egyedi aloldallal és webshoppal rendelkezik, ráadásul többnyelvű. Minden aloldala egyedileg tervezett, korát megelőző megjelenésben, a legváltozatosabb animációkkal és funkciókkal ellátva.

Az oldalon keresztül számos egyedileg elkészített grafikát is lehet találni, külön érdemes kiemelni, hogy az oldalon egyetlen stock fotót sem használtunk, minden fotót és videót egy arra megfelelő csapattal készítettünk el.

Platform: Wordpress.org (ingyenes)

Videós kezdőképernyő

A kezdőképen keresztül kapjuk az első benyomást egy weboldalról,és ha az mozog, akkor óvatosan kell megválasztani az animációt. Ebben az esetben a videó egy 2 másodperces ismétlődő videó, aminek az eleje és a vége összeolvad, így a folytonosság érzetét keltve.

Hotspot

Weboldal funkció bemutatása

A termék technikai bemutatását egy keresztmetszet ábrával segítjük amiben lebegő pontokra navigálással nyithatunk meg érdekes információs dobozokat.

Egér mozgáshoz kötött animációk

A shop részben úgy döntöttünk extra animációval dobjuk fel a megjelenést, a termékkártyákon egy hamis 3D-s hatást alkalmaztunk, ami mindig a kurzor irányába fordítja a képet.