ETK Önkormányzati Klub portál

https://onkormanyzatiklub.hu

Az ETK Önkormányzati Klub vadonatúj weboldalával célom az volt, hogy modernizáljam a korábbi oldalt, megőrizve annak eredeti funkcionalitását és stílusát. A fejlesztés során a Joomla környezet adott volt, de jó választásnak bizonyult, mert gyors és megbízható weboldalt hoztunk létre az ETK Önkormányzati Klub számára.

A weboldal felületének megújítása során kiemelt figyelmet fordítottam a dizájnra és a felhasználói élményre. A friss, modern megjelenés és a letisztult elrendezés garantálja, hogy látogatók könnyedén tájékozódjanak és megtalálják az általuk keresett információkat. A weboldal színpalettája és tipográfiája harmonikus összhangban van az ETK Önkormányzati Klub arculatával, így az egyedi brandet is erősíti.

Platform: Joomla! 4

Újrafelhasználható oldalsáv blokk

Weboldal funkció bemutatása

Az oldalon akármilyen blokk kerül elhelyezésre, a szerkesztők munkáját megkönnyíti, hogy minden tartalmi blokk egységesen jelenik meg, nem szükséges felülírásokat eszközölniük.

Olvasásra optimalizálva

Weboldal funkció bemutatása

Hírpotál lévén az első és legfontosabb funkció a hírcikkek közlése, ezért a korábbi gyakorlatot újra gondolva, a cikk szövegére összpontosítottunk, jól elkülöníthető határokkal és kiválóan olvasható betűtípussal.

Tematika

Weboldal funkció bemutatása

A hírcikkeket kicsit másképpen mutatjuk be, mint más hírportálok, mivel maga a tematika is eltér más híroldalakéhoz képest, ezért az egyes cikkek nagyobb hangsúlyt kapnak, kevesebb jelenik meg belőlük egy képernyőn, de az éppen láthatóknak így nagyobb jelentőségük jut.