Magyar Vámügyi Szövetség

https://mvsz.eu

Ebben a projektben a Magyar Vámügyi Szövetség új weboldala teljes arculati megújulását és platformváltását valósítottuk meg. Az új oldalon online képzésekre jelentkezhetnek, böngészhetnek állásajánlatokat, valamint az MVSZ tagjai szolgáltatásaikat tölthetik fel. A modern és felhasználóbarát megjelenés garantálja a hatékony használatot.

A weboldalt a wordpress adta legújabb lehetőségek használatbavételével értük el, fejlesztéskor pedig arra törekedtünk, hogy minél több munkamenet automatizálva legyen, amivel segíthetjük az MVSZ munkatársainak munkáját.

Platform: Wordpress.org - Egyedi blokk alapú sablon

Képzési Központ

Weboldal funkció bemutatása

A Képzési Központban az aktuális vámügyi és adózási képzésekre lehet online jelentkezni. Friss információk és kényelmes jelentkezési lehetőség áll rendelkezésre a szakmájukban fejlődni kívánók támogatására.

Teljes arculatváltás

Weboldal funkció bemutatása

Az MVSZ-nek egy teljesen új arculatot készítettünk el, amely modern és friss külsőt adott a 30 éves szervezetnek. Az új arculatban megjelenő frissített logó, színvilág és letisztult design új energiát és lendületet ad az MVSZ-nek, kiemelve annak modern és progresszív jellegét.

Tagsági regisztráció

Weboldal funkció bemutatása

A Tagsági regisztráció egyszerű és felhasználóbarát új rendszerében a régi excel táblákban tárolt tagsági adatokat jól összeszedett adatbázisba vittük át. A regisztráció folyamatában az új felhasználók könnyedén és gyorsan kitölthetik az adatlapot, így egyszerűen csatlakozhatnak az MVSZ tagjaihoz.