Monroe Biomedical Research

https://monroeresearch.com

A Monroe Biomedical Research egy amerikai székhelyű egészségügyi kutatóközpont, aminek a portálján évente több ezer beteg jelentkezik orvosi ellátásra. Az oldalt modern időpontkezelő alkalmazásokkal kötöttük össze könnyítve ezzel a kutatóközpont alkalmazottainak adminisztratív terheit.

A weboldal teljes terjedelmén keresztül mindenhol könnyed, de letisztult illusztrációkkal tettük barátságosabbá a látogatói élményt, ügyelve a weboldalon használt színkódok megtartására minden esetben.

Platform: Wordpress.com

Szponzor oldal

Weboldal funkció bemutatása

A weboldalhoz készült egy iker-oldal, kifejezetten a szponzorok számára, de mivel ugyanazokra a strukturális alapokra épül, ezért a fejlesztés így töredék ráfordítással készült el.

Online időpont foglalás

Weboldal funkció bemutatása

A jelentkezési lapokat közvetetten google táblázattal kötöttük össze, így új jelentkező esetén azonnal látható táblázatban is, amit a kutatók fel tudnak használni más webes alkalmazásokban is, hatékonyabbá téve ezzel a munkájukat.

Csetbot

Weboldal funkció bemutatása

Egyes aloldalakon egy barátságos chatbot ablakot helyeztünk el, ami interaktív módon segít a pácienseknek megtalálni az alap információkat, segítség kérni távolról, vagy időpontot foglalni.