ETK Szolgáltató zRt.

https://etk-rt.hu

Az ETK zRt. egy budapesti cég, ami többek közt tanácsadással, konferenciaszervezéssel és oktatással foglalkozik és meghatározó szereplője a belső ellenőrök oktatásának. A projekt keretében egy 10 éves, joomla alapú weboldalt cseréltünk teljes egészében, melyet saját tervezésű sablonra építettünk fel. A korábbi oldalstruktúrát szinte teljes egészében lecseréltük, szem előtt tartva az átláthatóságot és a felhasználóbarát megközelítést.

Wordpress.org (ingyenes) - Saját tervezésű sablonnal

Online videós oktatás

A weboldalon elérhető egy teljeskörű online oktatási rendszer, aminek keretében a korábbi előadások videói tekinthetőek meg a megvásárlásukat követően.

Webshop és kártyás fizetés

Weboldal funkció bemutatása

A videó oktatás feltételezi a webshop jelenlétét is, így a két modul összekötöttségét is, így az oktatóanyag vásárlása a webshop adatbázisában is megjelenik ahogy az egyéb termékek is. Ezen Felül az oldalon elérhetővé tettük a SimplePay-es kártyás fizetést is, amit konferencia belépők eladásával teszteltünk le.

Egyedi tervezésű ikonok

Weboldal funkció bemutatása

A weboldalhoz egy teljes arculatot is terveztünk és külön hangsúlyt fektettünk az ikonok kinézetére, amivel megkülönböztetjük az oldalt már első benyomásra is a konkurensekétől.